Deluxe podloga za mijenjanje pelena 3 u 1 POPOPAD

52 ocjena kupaca Velika potražnja!

Ova revolucionarna dodatna oprema za djecu sadrži pregradu za pričvršćivanje igračaka koja zaokuplja bebe dok im se mijenjaju pelene, tako da se ne morate boriti s njihovom radoznalošću dok pokušavate spriječiti nered.

Boja: zeleno-siva s točkicama

249kn 119kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 2.11. dobivaš!
BESPLATNA DOSTAVA KOD KUPNJE NAD 225kn
Količina:
TOP ODABIR
1x 119kn/kom 2x 95kn/kom 3x 83kn/kom
Trenutno 10 osoba gleda ovaj proizvod!

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

  • JEDNOSTAVNIJE MIJENJANJE PELENA: Nemirne i znatiželjne ruke vaše bebe mogu pretvoriti promjenu pelena u izazov. Ova prijenosna podloga za mijenjanje pelena pomaže u borbi s kojom se susreću novi roditelji. Strane se preklapaju prema gore i stvaraju pregradu koju možete upotrebljavati za pričvršćivanje igračaka kako bi djetetove ruke bile zauzete dok im mijenjate pelene. Nakon toga, naša sklopiva podloga može se složiti do veličine ručne torbice koja se može spremiti u torbu za pelene.
  • JEDNOSTAVNE UPUTE ZA ODRŽAVANJE: Higijena je važna za zdravlje vašeg novorođenčeta. Neće vam trebati puno vremena za održavanje ovih podloga za mijenjanje svježim i čistim. Naša praktična podloga za mijenjanje pelena je od 100 % poliestera i vrlo ju je jednostavno održavati. Obrišite je nakon svake upotrebe i ručno operite prema potrebi. Podlogu ne stavljajte u sušilicu rublja, ne glačajte i ne upotrebljavajte nerazrijeđeni izbjeljivač na njoj.

  • SAVRŠENO KAO POKLON ZA BEBU: Ako tražite savršen poklon za babinje ili prvi rođendan neovisno za dječaka ili djevojčicu, naišli ste na pravi proizvod. Ova podloga za mijenjanje pelena preporučuje se za novorođenčad do 2 godine starosti. Najbolji je dodatak opremi za bebe. Roditelji koji vole putovati voljet će njenu laganu i prijenosnu pogodnost. Dobro pristaje u bilo kojoj dječjoj sobi.
  • VELIKA POVRŠINA: Vaša slatka beba imat će puno prostora za vrpoljenje na ovoj podlozi za mijenjanje pelena. Površina za mijenjanje je veličine 67,5 x 32,5 cm. Kad se pregrada raširi, širina se povećava na 65. Kad je složena, podloga je dimenzija 32,5 x 17,5 x 7,5 cm. Pregrada se može upotrebljavati kod djece opsega grudnog koša od 55 cm ili manje.
  • UDOBNA, VODNOOTPORNA PODLOGA: Bebe neizbježno postaju nemirne kad im je neudobno, zbog čega smo podlogu opremili jastukom od guste pjene za podršku leđima, ramenima i glavi vaše bebe! I roditelji i djeca cijenit će vodootporna svojstva poliestera, koji osigurava udobnost i suhoću za bebe i lako čišćenje mamama.

Ova revolucionarna dodatna oprema za djecu sadrži pregradu za pričvršćivanje igračaka koja zaokuplja bebe dok im se mijenjaju pelene, tako da se ne morate boriti s njihovom radoznalošću dok pokušavate spriječiti nered. Opustite se znajući da se ova pregrada može jednostavno očistiti, a vaši maleni biti će čisti i sigurni tijekom mijenjanja pelena. Svidjet će im se ovo improvizirano igralište na koje možete objesiti njihove omiljene zvečke i lutke, a vama će se svidjeti što je možete složiti u veličinu ručne torbice nakon što s njom završite. Oprema vaše bebe nije kompletna bez ovog dodatka, posebno ako vaša obitelj voli putovanja ili kampiranja.

Nemojte riskirati spuštajući bebu na neudobnu, prljavu vanjsku ili javnu površinu i izlagati je klicama. Umjesto toga, raspakirajte higijensku podlogu za mijenjanje pelena i osigurajte da ostanu čisti i da im bude udobno. Učinite sebi i svojem djetetu uslugu i promijenite im pelene na sigurnoj i udobnoj deluxe 3 u 1 podlozi za mijenjanje pelena POPOPAD.

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu HS plus d.o.o. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Recenzije: 3
Kata
26.09.2020
Ja sam kupila dvije za neke parove koji razmišljaju o djeci. Volim da sam pripremljena. Jedni su objavili da beba stiže u svibnju. Dala sam joj ovo kao jedan od prvih darova. Sviđa joj se ideja da su malene ruke zaokupljene igrom i odvojene od područja mijenjanja pelena. Sviđa joj se također i boja.
Natalija
15.09.2020
Moje dijete ima 11 mjeseci i još uvijek upotrebljavam ovaj proizvod svaki dan. Kad god pokušam promijeniti njegovu ukakanu pelenu, on je pokuša dodirnuti, a ovo ga sprečava u tome. Toplo preporučujem svima koji imaju dijete koje se migolji!
Paula
06.09.2020
Vrlo dobro pomaže kada beba pokušava sve zgrabiti svojim rukama! Zaista nešto što se mora imati!
Recenzije