Komplet elemenata za slaganje I igranje s kuglicama CUBESLIDER

64 ocjena kupaca Velika potražnja!

CUBESLIDER je bezvremenski klasik koji jamči savršenu STEM aktivnost učenja!

Paket uključuje:

165 dijelova (slučajne boje)
1 x zelena podloga (16 x 16 cm)
4 x kuglice

Savjet: za veću izgradnju preporučujemo kupnju 4 paketa.

299kn 179kn

Danas naručiš, u ponedaljak, 2.11. dobivaš!
BESPLATNA DOSTAVA KOD KUPNJE NAD 225kn
Količina:
TOP ODABIR
1x 179kn/kom 2x 143kn/kom 3x 125kn/kom
Trenutno 16 osoba gleda ovaj proizvod!

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

ZABAVNE VJEŽBE ZA MOZAK KOJE JAMČE BESKRAJNU ZABAVU!

CUBESLIDER je bezvremenski klasik koji jamči savršenu STEM aktivnost učenja! Kombinira maštovitu zabavu tijekom igranja s građevnim elementima uz istovremeno jačanje kognitivnih i motoričkih vještina!
Neka djeca puste mašti na volju dok grade. Djeca ne samo da mogu birati s čime će se igrati, već i kako će se igrati i koje će alate upotrebljavati tijekom igre. Omogućite djeci osjećaj osnaživanja i kontrole nad njihovom maštom i domišljatošću.

ZNAČAJKE IGRAČKE:

 • Podučava razne STEM koncepte kao što su:
  • Zakrivljena rampa – Poput tobogana, što je strmiji nagib, kuglica je brža!
  • Vrtlog – Dok se kuglica okreće prije nego što padne kroz lijevak, pitajte svoje dijete na što ga/je to podsjeća: na tornado, vrtlog ili ispiranje odvoda!
  • Prolazak zavoja – Kuglica skreće u zavojima, ali zašto ne ispadne? Isti princip zbog kojega trkaći automobili ili go-kart vozila ne izlijeću iz zavoja!
  • Osjećaj vlasništva – Oni su tvorci vlastitog CARSTVA! Ništa nije bolje od osjećaja postignuća nakon što vide krajnji rezultat slaganja građevnih blokova.
  • Razvojna igračka koja ne samo da podučava vaše dijete prepoznavanju oblika, već i razvija njihovu maštu.
  • Igra s građevnim blokovima također pomaže u razvoju koordinacije ruku i očiju te pozitivnih društvenih vještina!
  • Više od 165 elemenata za beskrajne mogućnosti i sate neprestane zabave!
  • Potaknite obiteljsko povezivanje – Smijte se, gradite i stvarajte nezaboravne trenutke dok radite na projektima zajedno sa svojom djecom. Povežite i zbližite se s njima!
  • Sigurno za djecu + ekološki prihvatljivi materijali osiguravaju kvalitetu i beskrajnu zabavu! Izrađeno od ABS plastike koja se može reciklirati za održiviju budućnost.

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu HS plus d.o.o. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Recenzije: 3
Kate
15.10.2020
Uvijek tražim zanimljive stvari za svoju kćer. Postoje 3 načina gradnje (2 manja ili jedan veliki). Trebala joj je pomoć pri kombiniranju elemenata, ali se je mogla samostalno igrati nakon sastavljanja. Upute je bilo lako slijediti. Super mi je to što odgovara njezinim velikim Lego elementima koje već imamo. Uživat će u ovoj igrački sljedećih nekoliko godina.
Ana Linić
12.10.2020
Ovo je stvarno super igračka koja je pružila sate užitka mojim sinovima od 11 i 6 godina. Komadi se vrlo dobro slažu, konstrukcija je čvrsta i stabilno stoji čak i na tepihu.
Josip
22.10.2020
Ova STEM igračka je izvrsna za moje dvije djevojčice. Jedna ima dvije i pol godine, druga gotovo četiri. Ova im je igračka omogućila mnogo sati igranja i stimulaciju mozga.
Recenzije