Premium češalj za bojanje COMBLY

67 ocjena kupaca
Velika potražnja!

Ovaj izvanredni češalj izvrstan je za stvaranje savršene crte razdjeljka. Dizajniran je s postupnim smanjivanjem razmaka između zubaca kako bi se olakšalo zatezanje kose.

199kn 149kn

Danas naručiš, u četvrtak, 22.4. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 149kn/kom 2x 119kn/kom 3x 104kn/kom
Trenutno 12 osoba gleda ovaj proizvod!

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

POJEDINOSTI O PROIZVODU:

LAGAN, UDOBAN, INOVATIVAN

  • Češalj COMBLY koji je patentiran i upotrebljava se na cijelom svijetu smanjuje vaše radno vrijeme do 1,5 sati
  • Poseban dizajn: Metalni rep s neklizajućom površinom za hvatanje. Izuzetno dugačak rep nehrđajućeg čelika. Nevjerojatno lagan. Udobna drška koja se ne kliže.
  • Češalj COMBLY je antistatički, što pomaže u uređivanju raspršene i kovrčave kose tijekom oblikovanja.
  • Ovaj izvanredni češalj izvrstan je za stvaranje savršene crte razdjeljka. Dizajniran je s postupnim smanjivanjem razmaka između zubaca kako bi se olakšalo zatezanje kose. Za lako oblikovanje željene frizure.

JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU

ČEŠALJ COMBLY DIZAJNIRAN JE ZA BRZ I UGODAN RAD

SKRATITE RADNO VRIJEME NA 20 MINUTA!

RADITE BEZ STRESA I UČINKOVITO ZAHVALJUJUĆI INOVACIJI IZ TVRTKE COMBLY I UŠTEDITE VRIJEME I NOVAC!

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu HS plus d.o.o. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Recenzije: 3
Karolina O.
18.04.2021
Nestvarno! Kupila sam ovaj češalj nakon što sam vidjela oglas na Facebooku i bila sam super znatiželjna. nakon nekog vremena sam postao preznatiželjna i kupila sam ga. Skratio mi je vrijeme za pramenove za pola. Toplo ga preporučujem, vrlo je jednostavan za upotrebu.
Laura
14.03.2021
Očarali su me odlični rezultati koje sam postigla s ovim češljem! Naručila sam ga odmah nakon što sam pogledala videozapis. Obožavam ga ~ jednostavan za upotrebu, sjajni rezultati.
Ana
04.03.2021
Super mi je ovaj češalj! Sviđa mi se veličina, puno je veći od mog uobičajenog češlja. Super mi je kako se folija za pramenove može namjestiti lakše i preciznije, obožavam rezultate koje sam do sada postigla s njim, kupit ću ih više!
Recenzije